Tuinonderhoud

Het maakt niet uit of u een nieuwe tuin heeft laten aanleggen of uw bestaande tuin heeft laten renoveren. Als u geen tijd heeft om zelf het onderhoud van uw tuin uit te voeren, dan bieden wij u de ideale oplossing.

Het is mogelijk om het volledige onderhoud van uw tuin over te dragen aan ons, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten in uw piekfijn onderhouden tuin.

Voor zowel bedrijf als particulier hebben wij de kennis en het vakmanschap in huis om tuinen te onderhouden en te verfraaien. Wilt u ook geen omkijken meer naar het onderhoud van uw tuin, maak dan eens een afspraak met ons om u te laten voorlichten over de vele mogelijkheden.

Onderhoudsabonnement – Bij een onderhoudsabonnement spreken wij met u af hoe vaak we langskomen. Ook wordt afgesproken welke taken wij moeten uitvoeren. Bijvoorbeeld: iedere week het gras verzorgen en om de twee weken de tuin schoffelen.

Tuinonderhoud onder regie – U kunt zelf exact aangeven welke werkzaamheden door ons worden uitgevoerd. Wij zorgen er dan voor dat ze in de juiste periode gebeuren.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Snoeien van hagen;
  • Snoeien van bomen;
  • Vormsnoeien;
  • Bemesting;
  • Gazon onderhoud;
  • Winterklaar maken van de tuin.


Diensten Gem. prijzen per m2
Hovenier uurtarief € 30,-
Gazon onderhouden € 30,- per 100 m2
Boom laten kappen € 300,-
Planten bomen snoeien € 35,- per uur
Schuttingen onderhouden € 20 tot € 30 per schutting

Tuinrenovatie

Naast ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin kunt u bij ons ook terecht voor renovatie van uw tuin. Het maakt niet uit of uw tuin er zorgwekkend bij ligt, of in een redelijke staat van onderhoud verkeert. In alle gevallen kunnen wij er iets mooiers van maken.

Op basis van uw tuinwensen wordt afgesproken welke renovatiewerkzaamheden door ons zullen worden uitgevoerd.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van tuinrenovatie. Als u bijvoorbeeld uw grasmat niet mooi vindt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat hoveniers een nieuwe grasmat komen aanleggen. Ook kunnen wij een bestaand terras vernieuwen, zodat het terras beter past bij het verdere ontwerp van uw tuin.

Er zijn nog tal van voorbeelden te geven, maar als u rondloopt met het idee om uw tuin te renoveren, dan kunt u het beste even een afspraak maken.

Ook handig: (externe links)